Hallo daar! Vandaag was ik met een vriendin naar de Kreadoe, en Mike the Monkey was ook mee. Hij vond het fantastisch! Mike brengt een fotoverslag van vandaag :)

Wauw! Wat is Kreadoe gigantisch! Zo veel verschillende hobby’s, en zo ontzettend veel kramen ook. Echt genieten. Het is niet alleen een handwerkbeurs, je vindt er echt álle creatieve uitspattingen die je maar kunt bedenken. Deze kraam van Creatotaal had zulke mooie kleurtjes kralen, blauw staat me wel volgens mij!

_CreaTotaal

Bij Kraaltotaal kwamen we deze Hollandse kralen tegen, maar welke moeten we nou kiezen? Kunnen we ze niet gewoon allemaal meenemen?

_KraalTotaal

Bij MooiVilt mocht ik even tussen alle gekleurde (fairtrade) balletjes duiken. Een ballenbad vol met wolvilt balletjes, wie wil dat nou niet?

_MooiVilt

Zo’n beurs is best vermoeiend, halverwege dus maar even een tukje doen op de mooise stofjes van Modystoffen. Zzzzzz…

_ModyStoffen

Whoaaa kijk nou!! Een mega grote rooide kater! Die staat hier voor de lepra stichting. Je kunt hem zelf haken met dit patroon, en dan steun je gelijk de stichting

_RooieKater

Op de Kreadoe kom je ook heel veel andere amigurumis tegen. Zelf bekende exemplaren! Dit is Dendennis in zijn clownskostuum.

_DenDennis

Op het haakplein kom je niet alleen bekende amigurumis tegen, maar ook ontwerpers, haaksters en bloggers! Dit is Lisanne van Draad&Praat. Samen met de kikker prins op de foto. Zo leuk om kikker en Lisanne te ontmoeten!

_DraadEnPraat

Vlak voor we naar huis gingen kwamen we deze mooie borduurstofjes tegen van Online borduurplezier. Daar moest er zeker eentje van mee naar huis.

_OnlineBorduurplezier
Wat een super dag was het vandaag! Op naar de volgende crea beurs :D

Xx Mike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency